STEM EN BEN ERBIJ!

AVOND VAN DE UITBLINKERS OP 2 NOVEMBER

De Sportprijs en de Cultuurprijs van de gemeente Cuijk worden op zaterdagavond 2 november uitgereikt tijdens de Avond van de Uitblinkers in Schouwburg Cuijk. Cuijkse sporters en cultuurbeoefenaren laten die avond hun talent zien en stimuleren anderen om zelf ook een uitblinker te worden. De Avond van Uitblinkers begint om 18.30 uur. Vanaf 1 oktober kunnen (gratis) kaarten worden besteld voor de Avond van de Uitblinkers.

De Avond van de Uitblinkers is een initiatief van Biblioplus, Schouwburg Cuijk, Cuijk Doet en gemeente Cuijk.

BRENG UW STEM UIT

Hoe kunt u uw stem uitbrengen?

  • Kies eerst een categorie: Sportprijs of Cultuurprijs. Bepaal vervolgens uw  rangschikking van de kandidaten door ze te slepen naar de plekken 1 tot en met 5. De nummer 1 is uw winnaar. Daarna volgen de nummers 2 tot en met 5;
  • U mag voor beide categorieën stemmen. Om uw stem geldig te laten zijn hebben wij wél uw naam en mailadres nodig;
  • U ontvangt een bedankmail na de stemming. Uw gegevens worden daarna niet meer gebruikt en na 2 november ook niet meer bewaard;
  • Alle publieksstemmen worden opgeteld. De kandidaat met de meeste stemmen krijgt 10 punten, de tweede 8 punten, de derde 6 punten, de vierde 4 punten en de vijfde 2 punten.
    De punten van de publieksjury worden vervolgens opgeteld bij de waardering van de vakjury (eveneens 10, 8, 6, 4 en 2 punten). De kandidaat met de meeste punten wint, afhankelijk van de categorie, de Sportprijs of de Cultuurprijs van de gemeente Cuijk. Bij een gelijke eindstand is het oordeel van de vakjury doorslaggevend;
  • De Sportprijs en de Cultuurprijs worden uitgereikt tijdens de Avond van de Uitblinkers op zaterdag 2 november.

KOM NAAR AVOND VAN DE UITBLINKERS

Cuijk barst van het talent. Op tal van terreinen, maar in ieder geval ook op het gebied van sport en cultuur. Veel van die talenten weten zich écht te onderscheiden. Zij leveren indrukwekkende prestaties die niet alleen de aandacht van hun dorpsgenoten trekken, maar ook nationaal en soms zelfs buiten de landsgrenzen opvallen. Zij mogen met recht ‘uitblinkers’ worden genoemd.

Op zaterdag 2 november wordt een podium geboden aan die uitblinkers van nu – en zij die het graag willen worden. Cuijk Doet, Biblioplus, Schouwburg Cuijk en gemeente Cuijk organiseren een inspirerend en verrassend programma onder de titel ‘De Avond van de Uitblinkers’.

Een van de hoogtepunten van de avond wordt de uitreiking van de Sportprijs en de Cultuurprijs. Maar de bezoekers staat nog meer te wachten tijdens ‘De Avond van de Uitblinkers’: van boeiende sprekers tot uitdagende workshops en van mini-voorstellingen tot sportdemonstraties.

PROGAMMA AVOND VAN DE UITBLINKERS

zaterdag 2 november 2019, Schouwburg Cuijk

18.00 uur Schouwburg open
18.30 uur start programma met onder meer interview met Karim El Guennouni
19.00 uur doorlopende demonstraties, workshops en optredens in diverse ruimtes van Schouwburg Cuijk
20.30 uur presentatie Sanne Wevers
21.00 uur uitreiking Sportprijs en Cultuurprijs gemeente Cuijk
21.30 uur nazit in de foyer van Schouwburg Cuijk


De Avond van de Uitblinkers is een initiatief van Biblioplus, Schouwburg Cuijk, Cuijk Doet en gemeente Cuijk