Avond van de Uitblinkers

AVOND VAN DE UITBLINKERS OP 2 NOVEMBER

Op zaterdag 2 november vindt in Schouwburg Cuijk de eerste Avond van de Uitblinkers
plaats. Een inspirerende bijeenkomst voor uitblinkers en zij die het graag willen worden. Met lezingen, optredens, workshops, interactieve spellen en, als afsluiting, de uitreiking van de Sportprijs en de Cultuurprijs van de gemeente Cuijk. De Avond van de Uitblinkers begint om 18.30 uur. Voor gratis toegangskaarten klik hier


MEEDOEN AAN WORKSHOPS

Wil je leren rappen? Lijkt het je leuk om je te bekwamen in het schrijven van korte verhalen? Zou je graag een instrument willen bespelen en samen met anderen muziek maken? Of wil je nog betere vlogs kunnen maken? Schrijf je dan via de website in voor een van de workshops die tijdens de Avond van de Uitblinkers wordt gegeven: de workshop rap door Lood de Kloot, verhalen schrijven door Ineke Kraijo, muziek maken door Niels Hendriks of vloggen door Gerda van Galen. Meld je snel aan, er is beperkt plaats!


INTERESSANT PROGRAMMA

Ook als je niet aan een workshop wilt meedoen, valt er voldoende te beleven tijdens de Avond van de Uitblinkers. Een inspirerende lezing van Olympisch turnkampioene Sanne Wevers bijvoorbeeld. Of een interview met de in Cuijk opgegroeide acteur Karim El Guennouni. DJ Stan verzorgt een clinic. Op het podium van de theaterzaal laten theaterschool Hakoena, dansschool Chance4Dance en leerlingen van muziekopleiding Muzelinck hun talenten zien. Ook de Merletband verzorgt een optreden. En voor wie sportief bezig wil zijn: ga de uitdaging van de wankelladder aan, maak kennis met korfbal of leef je uit in de Sport Arena.


SPORTPRIJS EN CULTUURPRIJS 2019

De Avond van de Uitblinkers wordt afgesloten met de uitreiking van de Cultuurprijs en de Sportprijs van de gemeente Cuijk.
De kandidaten zijn:
Cultuurprijs:
operazangeres Deirdre Angenent uit Linden, schrijfster/kunstenares Cobi van Baars uit Cuijk, zangeres Emma Loeffen uit Vianen, natuur- en landschapsfotografe Nelly Maas-Van Leur uit Cuijk en hiphopgroep MOOV-N SQUAD uit Cuijk.
Sportprijs:
hardloper Mo Ali uit Cuijk, volleybalteam Havoc dames 1 uit Haps, zwemmer Jarno Koster uit Cuijk, voetballer Rob van Raaij uit Vianen en paralympisch atleet Levi Vloet uit Linden.

De Avond van de Uitblinkers is een initiatief van Biblioplus, Schouwburg Cuijk, Cuijk Doet en gemeente Cuijk.


PROGAMMA AVOND VAN DE UITBLINKERS

18.00 uur Schouwburg open
18.30 uur start programma met onder meer interview met Karim El Guennouni
19.00 uur doorlopende demonstraties, workshops en optredens in diverse ruimtes van Schouwburg Cuijk
20.30 uur presentatie Sanne Wevers
21.00 uur uitreiking Sportprijs en Cultuurprijs gemeente Cuijk
21.30 uur nazit in de foyer van Schouwburg Cuijk